Ervaringen

Wat anderen zeggen

“I am incredibly grateful to Annemieke’s support, compassion and guidance in my journey towards well-being. She has played an essential role in helping me overcome my eating problems, manage anxiety and embrace mindfulness in my everyday life.”
– Lenka

 

“Ik ben een man van 29 jaar oud. Ik ben doorverwezen door mijn werkgever (bedrijfsarts) naar Annemiek. De reden waarvoor ik was doorverwezen was omdat ik een burn-out had opgelopen en in een onveilige omgeving bevond. Ik voelde me thuis, op werk en buiten niet meer veilig. Tevens had ik ook hartkloppingen, paniekaanvallen en trauma opgelopen. Mijn eerste contact was in Februari 2022 met Annemiek. Zij gaf me al snel het gevoel dat ze goed luisterde naar wat ik vertelde en wist wat ik voelde. Ik kon al vrij snel me op mijn gemak voelen bij haar. Ik heb veel sessies nodig gehad maar dat was allemaal heel goed verlopen. Na iedere gesprek/therapie/behandeling voelde ik me steeds lichter. Ze stelt de juiste vragen en bied de juiste adviezen aan. Ook past ze zich aan, aan wat jij nodig hebt en komt ze voorbereid naar een sessie. Ik kan mijzelf heel goed herinneren voor de behandeling. Ik was mentaal zwak. Ik sta nu verbaasd hoe zwak ik toen was. Maar door alle gesprekken en mentale tools dat ik heb verkregen tijdens mijn sessies met Annemiek weet ik nu dat ik niet meer zwak ben. Ik ben juist heel sterk. Ik weet dat niks mij meer zo kan krijgen als hoe ik toen was. Ik ben na mijn behandeling 10x sterker en 100x wijzer er uitgekomen.”
– Resul

 

“Ik kwam bij Annemieke in de praktijk omdat ik mij mentaal helemaal op voelde en niet goed meer kon genieten.

Ik voelde me al snel vertrouwd bij haar en kon altijd bij haar terecht. Met haar rust en kennis kreeg ze me weer de goede kant op, in gesprekken en met oefeningen, binnen en buiten. Dat vond ik heel fijn.

Mede door de mindfulness oefeningen kwam ik achter gevoelens en gedachten die ik niet verwacht had. Ik ben toen ook begonnen met de 8 weekse mindfulness cursus. Ik vond het een prettige ervaring, voelde dat ik weer landde in het hier en nu en kon het verleden en de toekomst wat meer op de achtergrond zetten. Ik kreeg weer rust en helderheid in mijn hoofd en ik kon meer genieten van kleine dingen en positiever naar het leven kijken. En dat effect is er nog steeds, mindfulness is nu een onderdeel in mijn dagelijks leven en ik zou het iedereen aanraden.”

– Ingrid

 

Annemieke heeft mij geholpen om beter te worden na een burn out. Ik heb Annemieke ervaren als een toegankelijke, gedreven en vakbekwame professional die mijn problematiek vanuit een breder perspectief heeft bekeken. Door de goede vragen te stellen, duidelijk te zijn en verschillende oplossingsrichtingen te bieden, heb ik mezelf weten te herpakken en ben ik gegroeid als persoon. Tijdens mijn behandeling hebben mindfulness oefeningen erg goed geholpen. Omdat persoonlijke ontwikkeling een continue proces is, ga ik ook de cursus Mindfulness volgen die zij heeft ontwikkeld.”

– Maarten

 

Bij Annemieke terecht gekomen omdat ik mij uit balans en overbelast voelde. Ik had last van vermoeidheid, prikkelbaarheid, lichamelijke klachten en emotionaliteit. Ik voelde mij prettig bij Annemieke in een rustige omgeving met een goede sfeer. Zij heeft mij met gesprekken en een mindfulness cursus geleerd rust te creëren en vanuit een ander perspectief te kijken naar de dagelijkse dingen. Ook na afloop van de cursus helpt dit mij nog regelmatig om rustig naar een situatie te kijken. Mindfulness heeft mijn leven verrijkt!”

– Saskia

 

“Ik heb mijn behandeling bij Annemieke als heel prettig en helpend ervaren. Annemieke is kundig en begripvol, zonder oordeel. Zij creëert een veilige sfeer, waardoor ik me goed kon openstellen tijdens de sessies. Door de mindfulness oefeningen bij Annemieke, heb ik geleerd om bij mezelf een gevoel van ontspanning en kalmte te creëren. Ik ga daarom ook de mindfulness training bij haar volgen. Ik ben blij dat ik met Annemieke in contact ben gekomen!”

– Agnes

 

“Mijn review is hoog omdat ik erg blij ben met de expertise van mw. Vrijland. Zij heeft mij inzichten gegeven en geleerd om meer mezelf te zijn, los te laten en met de juiste handvaten en tips vol te houden. Ik ben haar zeer dankbaar voor het traject en zal zeker doorpakken met de tips en plannen. Bedankt!”
– Brenda

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief